FAQs

Hoe zit het met de kost en inwoning?

Alle maaltijden en tussendoortjes zijn bij uw verblijf inbegrepen. U kiest wat u wilt eten of drinken en op welke tijden. Onze vrijwilligers maken uw eten klaar als u daar trek in heeft. Een visje van de markt, een worstenbroodje van de warme bakker, toastjes met Franse kaas; wij zorgen er graag voor. U kunt

7 februari 2022|

Wat zijn de mogelijkheden voor bezoek en kan er meegegeten worden?

In overleg met u zijn familie, vrienden en bekenden altijd welkom. Uw partner, kind of andere bezoeker kan mee-eten tegen kostprijs. We hebben een aantal diepvriesmaaltijden in voorraad. Wil uw familielid of andere naaste eens voor u koken?  Dat kan; in onze keuken zijn kookplaat, oven en magnetron aanwezig. In overleg met onze vrijwilligers kunt

7 februari 2022|

Houden jullie rekening met speciale wensen?

Graag geven wij u iets extra’s, iets om uw ziekbed te verlichten. Elke werkdag, maandag tot en met vrijdag, worden boodschappen gedaan om zoveel mogelijk aan uw eetwensen te voldoen. Een lekker geurtje op uw kamer of muziek van uw keuze? Wij kunnen er voor zorgen. We hebben medewerkers die opgeleid zijn om handmassage te

7 februari 2022|

Kan ik mijn eigen huisarts houden?

Dat kan, zeker als u in de gemeente Oss woont. Als u van buiten Oss komt staat een huisarts uit onze gemeente klaar om de zorg voor u over te nemen. U kunt ook uw eigen pedicure, kapper, diëtiste en fysiotherapeut aanhouden.

7 februari 2022|

Hoe zit het met de was?

Het wassen van het linnengoed van Oase is bij de dagprijs inbegrepen. Uw persoonlijke was, zoals uw kleding en eigen beddengoed moet door uw naasten worden verzorgd.

7 februari 2022|

Zijn er vaste bezoektijden?

Wij hebben geen vaste bezoektijden, maar vragen u om rekening te houden met de andere bewoners.

7 februari 2022|

Mag ik roken?

Roken is in ons huis niet toegestaan. Natuurlijk mag dat wel op het terras van uw kamer en op ons overdekt terras met verwarmer bij de huiskamer. Wij kunnen u daarheen brengen, ook in rolstoel of bed.

7 februari 2022|

Kan ik mijn huisdier meenemen?

In overleg met uw contactpersoon kunt u hierover afspraken maken. Uw huisdier moet op uw kamer blijven en mag geen overlast voor de andere bewoners geven. U of uw naasten zijn verantwoordelijk voor de verzorging van uw huisdier.

7 februari 2022|

Hoe is het financieel geregeld?

Uw verblijf in het hospice wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW) voor kortdurend eerstelijnsverblijf. Uw zorgverzekeraar betaalt de terminale zorg (verpleegkundigen, verzorgenden, arts) vanuit de basisverzekering. Wij vragen een eigen bijdrage van € 50,00 per dag voor volledige kost en inwoning. Vanuit de Aanvullende Verzekering is hiervoor vaak een vergoeding mogelijk.

7 februari 2022||
Go to Top