WE ZIJN ER…
Als thuis blijven geen optie meer is.

Als het einde van je leven nadert zou je thuis willen blijven. Maar soms is dat niet mogelijk. Dan is er De Oase; een veilig en sfeervol thuis in Oss voor mensen in de laatste fase van hun leven. Wij hebben ruimte voor zes bewoners. Voor ieder is er een zit/slaapkamer met eigen badkamer en een terrasje dat aan onze mooie tuin grenst.

U heeft een gemeubileerde kamer die u met dierbare kleine spullen van thuis mag inrichten. Bijvoorbeeld foto’s, schilderijen of klein meubilair. Er staat een TV en er is WIFI. Iedere kamer heeft een kluisje.

Het Hospice is een ‘bijna thuis’ huis, waar u zoveel mogelijk uw eigen dagindeling bepaalt. Op uw kamer kunnen u en uw naasten zelf koffie en thee zetten, maar dat doen wij ook graag voor u. U kunt er eten, maar dat kan ook in onze grote gezamenlijke huiskamer. Ook daar kunt u uw bezoek ontvangen, TV kijken, een spelletje doen of een praatje maken. Bij mooi weer kunt u een frisse neus halen op ons grote, verwarmde tuinterras.

Wij zijn er ook voor uw dierbaren. Om naar hen te luisteren en hun zorgen te delen.

WE ZIJN ER…
Om overdag en ’s nachts zorg te bieden.

Verpleegkundigen van Thuiszorg Pantein, uw huisarts en ons team van vrijwilligers staan in het hospice dag en nacht voor u klaar. Een liefdevolle en persoonlijke aanpak staat daarbij voorop. Overdag zijn er altijd vrijwilligers aanwezig om voor u te zorgen.  Zij zijn allemaal voor hun taak opgeleid.  Beroepskrachten van Pantein komen overdag langs voor uw verzorging en verpleging. Tussen 23.00 en 7.00 uur is er nachtzorg van Pantein in huis. Een van onze coördinatoren is uw contactpersoon.  Daar kunt u altijd terecht voor vragen of opmerkingen. Op werkdagen is een coördinator aanwezig van 9.00 tot 16.00 uur. Onze vrijwilligers en de nachtdienst zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken.