WE ZIJN ER…
Voor thuiszorg in Oss om thuis sterven mogelijk te maken.

Onze ervaren vrijwilligers zijn er om de laatste periode van uw leven te verlichten, voor u en uw naasten. We werken samen met uw eigen thuiszorgorganisatie. Onze goed opgeleide vrijwilligers zijn er voor ondersteuning bij u thuis, overdag en ’s nachts. Wij zorgen voor degene die gaat sterven en steunen de familie en andere naasten. Wij waken, zodat zij rustig kunnen slapen. Onze zorg kunnen we ook in verzorgings- en verpleeghuizen geven, als u daar bent opgenomen. Een van onze coördinatoren is uw contactpersoon.  Daar kunt u altijd terecht voor vragen of opmerkingen. Op werkdagen is een coördinator aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij zijn er ook voor uw dierbaren. Om naar hen te luisteren en hun zorgen te delen. Een privégesprek is altijd mogelijk.

U komt in aanmerking voor zorg thuis als

  • u een indicatie heeft dat uw levensverwachting korter is dan drie maanden
  • als wij de zorg die u nodig heeft thuis kunnen geven

Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en respecteren uw privacy.  Al onze medewerkers hebben een beroepsgeheim. De inhoud en de planning van de zorg gaat in overleg met u. Als u en uw naasten het fijn vinden om zoveel mogelijk zelf te zorgen kan dat natuurlijk. De inzet van onze vrijwilligers thuis (overdag en ’s nachts) is kosteloos. Uw zorgverzekeraar betaalt de terminale zorg (verpleegkundigen, verzorgenden, arts) vanuit de basisverzekering.

Neem contact op