ER ZIJN…
“Overdag en ’s nachts zorg bieden en het lijden te verlichten”

Verpleegkundigen van Thuiszorg Pantein, uw huisarts en ons team van vrijwilligers staan in het hospice en thuis dag en nacht voor u klaar. Een liefdevolle en persoonlijke aanpak staat daarbij voorop. Overdag zijn er altijd vrijwilligers aanwezig om voor u te zorgen.  Zij zijn allemaal voor hun taak opgeleid.  Beroepskrachten van Pantein komen overdag langs voor uw verzorging en verpleging. Tussen 23.00 en 7.00 uur is er nachtzorg van Pantein in huis. Een van onze coördinatoren is uw contactpersoon.  Daar kunt u altijd terecht voor vragen of opmerkingen. Op werkdagen is een coördinator aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur. Onze vrijwilligers en de nachtdienst zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken.

Als u in de gemeente Oss woont kunt u uw eigen huisarts houden. Komt u van buiten Oss dan neemt een plaatselijke huisarts de zorg voor u over. Ook uw fysiotherapeute, diëtiste, kapster, pedicure, geestelijke steun en toeverlaat enzovoort kunt u houden. Net als thuis.

Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en respecteren uw privacy. Al onze medewerkers  hebben een beroepsgeheim. De inhoud en de planning van de zorg gaat in overleg met u. Als u en uw naasten het fijn vinden om zoveel mogelijk zelf te zorgen kan dat natuurlijk.

Neem contact op

EEN FIJN HUIS

Thuis voelen

ENTHOUSIAST TEAM

Vrijwilligers

OOG VOOR DETAILS

Zorggericht