De Rotaryclub Oss heeft ons uitgekozen als jaarthema voor fundraising. Al 4000 huisjes zijn verkocht. Doe je mee?

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat de Rotaryclub Oss de oase heeft uitgekozen. Alle lichtpuntjes die verkocht worden dragen bij aan het fundraisingdoel om nieuwe relaxstoelen voor de bewonerskamers aan te kunnen schaffen. Ook de gemeenschappelijke ruimte wordt opgeknapt als er voldoende lichtpuntjes verspreid zijn.

Warme zorg verlicht het laatste stukje

De vrijwilligers van Thuiswaken en Hospice de Oase begeleiden elke dag en nacht mensen in hun laatste levensfase. Dit doen onze vrijwilligers met warme zorg. Onze directeur noemt hen dan ook regelmatig de ‘lichtpuntjes’ van de Oase in donkere dagen. Door dit uit te spreken bij een presentatie begin dit jaar heeft de Rotaryclub deze mooie  huisjes ontwikkeld. Zij hebben er al 4000 verkocht, fantastisch toch?!

Laten we samen licht en warmte verspreiden

Iedereen kan wel eens een lichtpuntje gebruiken in zijn leven, voor kracht en steun of om iemand te laten weten dat je aan iemand denkt. Door dit lichtje thuis te branden of zelf een lichtpuntje te sturen, help jij mee om licht en warmte te verspreiden. Bestel ze voor jezelf, je naasten of een vriend(in).

De lichtpuntjes kosten 2,50 euro per stuk en de volledige opbrengst komt ons ten goede. Mocht je dit mooie initiatief ook willen steunen bestel de lichtpuntjes bij ons door binnen te lopen bij ons op kantoor of te mailen naar coordinator@hospicedeoase.nl.

“Is your house on fire Clark?”
“No aunt Bethany, those are the Christmas lights!”
– Christmas Vacation